Klantenservice

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan zijn wij iedere werkdag tussen 8:30 en 16:00 telefonisch bereikbaar. 

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op de fax en email. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur een reactie gegeven op uw vraag.

Telefoon: +31 (0)243584172
Fax:        +31 (0)243881766
E-mail:     info@terraequipment.nl

Terra Equipment
Heeswijksestraat 21
5431SB Cuijk
 

1 Veel gestelde vragen
1.1 BEREIKBAARHEID

 

Telefonisch: 024-3584172

Maandag t/m vrijdag: 8.30-17.00 uur.

Email: info@terraequipment.nl

24/7

Aanwezig: Heeswijksestraat 21, 5431SB Cuijk

Maandag en dinsdag van 10.00-16.30 uur 

Wilt u op een ander moment langskomen niet neem dan telefonisch contact met ons op om een

afspraak te maken.

1.2 LEVERTIJD

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis. TerraEquipment.eu streeft er naar om bestellingen die voor 16:00 uur besteld en betaald zijn diezelfde dag te versturen. Kies voor betalingsoptie iDeal om de betaling zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Rembours

Bestellingen worden NIET onder rembours verstuurd.

Je pakket online tracken

Wanneer de bestelling is voorgemeld krijg je een track en trace code gemaild. Hiermee kun je via de website van POSTNL je pakket volgen.

Levertijd bij vooruitbetaling

Wanneer er gekozen wordt voor vooruitbetaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor we je betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst van de betaling krijg je per e-mail bericht en wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Bezorging op zaterdag

Bestellingen die geplaatst zijn op vrijdag, of waarvan de betaling op vrijdag binnen is gekomen worden alleen in overleg op vrijdag verstuurd. Wanneer deze niet op zaterdag wordt aangeboden of ontvangen wordt deze op dinsdag aangeboden.

Kies je gewenste leverdatum

Er kan zelf worden gekozen voor een leverdatum. Wordt de bestelling op maandag geplaatst en betaald, maar heeft u liever dat de bestelling woensdag of donderdag wordt aangeboden kan dit worden aangegeven bij de bestelling.

Indien je niet thuis bent

Als je niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling bij de buren aangeboden, wanneer deze ook niet aanwezig zijn ontvang je een briefje van de postbezorger met verschillende opties om het pakket opnieuw aan te laten bieden. 

1.3 GRATIS VERZENDING

Bij bestellingen met een waarde van minimaal € 40,- exclusief verzendkosten is de verzending gratis. Daarnaast worden alle prijzen inclusief BTW getoond. Kies je voor betaling met iDEAL of onder vooruitbetaling, dan berekenen we geen extra kosten.

1.4 PAKKET VOLGEN

Wanneer de bestelling is voorgemeld bij PostNL krijg je een track en trace code gemaild. Hiermee kun je via de website van de PostNL je pakket volgen. 

1.5 BESTELLING AFHALEN

Er kan worden gekozen om de bestelling af te halen.

Dit kan op de volgende momenten:
Maandag en dinsdag van 10.00-16.30 uur

Wilt u op een ander moment langskomen niet neem dan telefonisch contact met ons op om een
afspraak te maken.

Bij het afhalen van de bestelling kan men contant betalen. Betaling met pin is niet mogelijk.

1.6 BESTELLING WIJZIGEN/ANNULEREN

Wil je een bestelling wijzigen neem dan telefonisch contact met ons op of stuur via tickets de wijziging.
Een bestelling annuleren is mogelijk tot het pakket is voorgemeld. Hierna is annulering niet meer mogelijk.

1.7 ZOMER - WINTER - FEESTDAGEN

Zomer

De insecten worden ruimer verpakt. Hierdoor kan het voorkomen dat u een grotere doos krijgt dan u van ons gewenst was. Door extra ruimte in de doos, kunnen de insecten hun warmte beter kwijt en gaan er minder insecten verloren tijdens het transport.

Winter

In de winter, bij extreme kou, versturen wij onze pakketten tempexwanden in de dozen en voegen wij eventueel nog een heatpack toe. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

De insecten kunnen erg koud worden door het transport, waardoor het lijkt alsof ze dood zijn. Laat u pakket in huis rustig op temperatuur komen.

Feestdagen

Tijdens de feestdagen hebben wij vaak aangepaste verzenddata. Op de website geven wij aan als er aangepaste verzenddata van toepassing zijn.

Is er ondanks deze extra zorgen toch iets mis gegaan neem dan contact met ons op.

1.8 GROOTHANDEL - DIERENSPECIAALZAAK - KWEKER

Heeft u een groothandel, dierenspeciaalzaak of bent u kweker met inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Mail u gegevens door via het contactformulier en u krijgt een aangepaste prijslijst van ons toegestuurd per email.

Als u besluit om bij ons te gaan afnemen, dan maken wij uw account in orde, zodat u met de correcte prijzen uw bestelling plaatst.

1.9 DIEPVRIESPRODUCTEN

Het bestellen van ingevroren producten is ten alle tijde mogelijk. Wij verpakken deze producten met extra zorg, maar zijn niet verantwoordelijk voor schade aan het pakket, ontstaan tijdens het vervoer. het is aan te raden het pakket direct in de vriezer te leggen bij aankomst.

Bij extreem warm weer, kan het zijn dat wij besluiten niet uit te leveren, omdat het risico op schade te groot is. Wij nemen dan contact met u op.
1.10 VERHUIZEN

Als u gaat verhuizen of verhuisd bent, wilt u dit dan ook aan ons kenbaar maken. Dan zorgen wij dat de oude adressen worden verwijderd/ vervangen in onze programma's.

1.11 GEWIJZIGD AFLEVERADRES

Er zijn verschillende opties om gewijzigde afleveradressen in te voeren:

  • optie afleveradres invullen (familie, vrienden, werk, vakantieadres)
  • bij bijzonderheden vermelden als:
    • het pakketje bij de buren mag worden afgeleverd
    • onder de carport kan worden neergezet
    • direct naar het postkantoor bij geen gehoor (Post NL bied het pakket 2 keer bij u aan, alvorens het op het postkantoor blijft staan)
1.12 VRAGEN OVER DE LEVERING

Heeft u vragen of klachten over de levering neem dan, op werkdagen, telefonisch contact met ons op of mail naar info@terraequipment.nl.

Bij onvolledige bestellingen of hoge uitval in de bestelling bij aankomst, graag binnen 24 uur na aankomst contact met ons opnemen.

Wij streven ernaar om u binnen 24 uur een reactie te geven en te zoeken naar een passende oplossing.

Neem contact op
* Verplichte velden